AND WHAT ART CAN DO ABOUT IT? AZAR MAHMOUDIAN // TALK

7

AND WHAT ART CAN DO ABOUT IT? AN INVITATION TO ACTING IN CONCERT AZAR MAHMOUDIAN // TALK

Vineri, 18 noiembrie, 19:00 – 20:00
WASP – Working Art Space & Production, Str. Ion Minulescu nr. 67-93, București

Cel de al 4-lea #DIALOG parte din proiectul ”And what art can do about it?” o are ca invitată pe curatoarea din Teheran Azar Mahmoudian stabilită la Teheran. Ea este curatoare și educatoare și conduce în prezent programul de studiu autoorganizat ”Summer School: For a Summer Yet to Come in Tehran. A condus împreună spațiul colectiv kaf din Teheran (2010-2015) și a fost co-curatoarea Shifting Panoramas, program de seminarii, rezidențe și burse de producție în diverse spații din Teheran și Berlin (2017-2021).

Practica sa expozițională include atât cadre bienale, cât și proiecte de durată și discursive, cel mai recent fiind programul multi-capitol de practici de imagine în mișcare Sensible Grounds la SAVVY, Lux, Fundación Antoni Tàpies, Betonsalon și Nida Art Colony, printre altele (2018-2021), și When Legacies Become Debts la The Mosaic Rooms, Londra (2019).
Acest dialog este parte integrală vin în continuarea activităților realizate în cadrul proiectului conceput colaborativ de Irina Botea Bucan & Jon Dean, Anca Rujoiu și Andreea Căpitănescu, la inițiativa WASP STUDIOS. Acest proiect educațional ia o forma publică între 17 și 19 noiembrie și include: dialoguri, prezentări de artist și activități (activations) propuse de către cei opt participanți în proiect. Programul complet poate fi accesat pe pagina de eveniment: https://fb.me/e/2F3j8MOJK
Photo: Courtesy of Azar Mahmoudian, “A Summer School: for a Summer yet to Come”
_________________________
Producător: WASP Studios // Co-producător: Asociația 4 Culture
Proiect co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul Programului București afectiv 2022. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB
Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Proiect co-finanțat de Uniunea Europeană – Programul Europa Creativă, în cadrul Life Long Burning – Towards A Sustainable Eco-System for Contemporary Dance in Europe, activitatea Performance Situation Room.
Parteneri media: Radio România Cultural, Modernism, Revista Zeppelin, Revista ARTA, Feeder, IQads, România Pozitivă
Top