Despre Istorii și Narațiuni 25.10 – 07.12.2018 – galerie foto

_DSC9221

DespreIstoriisiNaratiuni

În perioada 25 octombrie – 7 decembrie 2018, Asociația 4Culture în pretneriat cu WASP Studios a organizat o serie de activități dedicate celebrării Centenarului și a Primului Război Mondial, în cadrul proiectului Despre Istorii și Narațiuni, finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Dezbaterea Istorii și Narațiuni. Despre feminism în România, găzduită de Ordinul Arhitecților din România – Filiala București în data de 14 noiembrie 2018.

Vizită ghidată la Muzeul Național de Istorie din București în data de 15 noiembrie 2018, cu 82 de elevi de la licee din Ploiești și București.

Traseu arhitectural ghidat cu arh. Mihaela Popa  în data de 15 noiembrie 2018

Concert de muzică clasică al Orchestrei Române de Tineret  în data de 15 noiembrie 2018

Atelier de design contemporan coordonat de Simina Filat 6 decembrie 2018, la WASP Working Art Space and Production

Producător: Asociația 4Culture
Co-producător: WASP Studios

Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale, în cadrul proiectelor de aniversare a Centenarului României (1918 – 2018) și a Primului Război Mondial, și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Ordinul Arhitecților din România – Filiala București, Institutul Național al Patrimoniului, Centrul Național de Artă Tinerimea Română

Parteneri media:
Radio România Cultural, Modernism, Revista Arta, Zeppelin, Feeder

*

*

Top