Open Call Rezidente WASP 2020

platforma x open call
WASP Studios lansează un nou program de rezidențe ce susține producția și prezentarea de noi proiecte multidisciplinare adresat artiștilor români care activează în dans, teatru, muzică, arte vizuale, film, new-media și care pun în discuție teme actuale ale societății contemporane, care activează noi teritorii de experiment artistic, și aduc în atenția publică noi formate si abordări multidisciplinare.
· Lansare apel: 24 februarie 2020
· Deadline aplicații: 10 martie 2020
· Locație WASP Working Art Space and Production, Str. Ion Minulescu 67-93, corp E, etaj 2
· Interval desfășurare rezidențe: 15 martie – 30 mai, 2020 (calendarul va fi stabilit de comun acord)
· Durata rezidențelor: 3 săptămâni, 4-5h/zi, finalizate cu prezentări publice pentru care se asigură comunicarea, suportul tehnic și administrativ în limita disponibilității (2 zile de lucru cu tehnician)
Aplicația va conține:
· CV în limba română, o scurtă biografie și informații despre proiectele realizate anterior (link-uri video, fotografii, articole)
· Descrierea proiectului, maxim 2 pagini (în română)
· Alte atașamente relevante pentru aplicație maximum 5 pagini pdf (descriere detaliată a proiectului, fotografii, documentări, schițe etc.).
Documentele vor fi transmise până la data de 10 martie 2020 la contact@waspmagazine.com, cu mențiunea Aplicație Rezidențe WASP 2020.
Organizatorii își rezervă dreptul să modifice perioada de rezidență, în funcție de disponibilitatea spațiului și a artiștilor selectați

*

*

Top