Preselecție P.A.R.T.S 12 martie 2021 @WASP Working Art Space and Production

PARTS_Aud_2021_web_banner

În 12 martie 2022, WASP Working Art Space and Production va găzdui preselecția din România pentru Training Cycle 2022-2025 P.A.R.T.S.

P.A.R.T.S organizează preselecții internaționale pentru programul de Training 2022-2025.

P.A.R.T.S este o școală internațională pentru dans contemporan din Bruxelles. Comunitatea studenților constă în aproximativ 50 de studenți cu background-uri diferite. P.A.R.T.S oferă programul de licență Training (3 ani) pentru dansatori și coregrafi și programul de master STUDIOS (2 ani) pentru coregrafi. P.A.R.T.S este profund ancorată în scena dansului profesional. P.A.R.T.S a fost fondată în 1995, având ca director pe coregrafa Anne Teresa De Keersmaeker. Școala face parte dintr-un campus artistic dinamic care găzduiește, de asemenea, compania de dans Rosas și ansamblul de muzică contemporană Ictus.

Trainingul (https://parts.be/training) oferă:

  • un program bazat pe tradiții și idei vestice, care includ în mod activ alte voci și abordări
  • tehnică de dans solidă și diversă
  • perspectivă întruchipată în compoziție, improvizație și repertoriu
  • posibilitatea de a învăța și scrie în mod critic în cadrul unor seminare teoretice
  • experiența de a-ți dezvolta vocea coregrafică
  • angajament intens cu muzica și teatrul

P.A.R.T.S lucrează cu o rețea largă de profesori, care sunt artiști profesioniști și experți în domeniu: https://parts.be/teachers-training.

Trainingul este un program full-time care durează 3 ani și presupune un angajament fizic și intelectual zilnic din partea studenților.

Majoritatea cursurilor sunt colective. Nu sunt piste de studiu separate pentru dansatori și coregrafi, având în vedere că un dansator trebuie să fie un creator în ziua de azi și că măiestria unui coregraf își are bazele în munca fizică din studio. În al doilea și al treilea an, vor exista mai multe oportunități de alegeri individuale.

Studenții trebuie să aibă între 18 și 23 de ani atunci când încep și să aibă o bună înțelegere activă a limbii engleze (B2 sau mai mult). Sunt bineveniți studenți din orice background social, etnic și cultural și orice identitate de gen.

Taxa de înregistrare unică este de 4500€. Taxa anuală de studii este de 2500€. Pentru a permite acces democratic pentru talente din diferite background-uri socio-economice, PARTS oferă un număr de burse: https://parts.be/study-costs.

Înscrierile sunt disponibile și accesibile doar prin formularele de pe website-ul PARTS: https://parts.be/audition-process-and-registration. Există o capacitate limitată pentru fiecare preselecție. Trebuie să vă înregistrați cu cel puțin 7 zile înainte de preselecția la care doriți să participați.

Pentru mai multe informații cu privire la locațiile de audiție, cerințele pentru aplicare, procedura de selecție și formularul electronic de înregistrare, verificați website-ul și rubrica de întrebări frecvente: https://parts.be/faq.

Audiția finală – Bruxelles – 4-9 aprilie, 2022

Doar candidații care sunt selectați la preselecție pot lua parte la audiția finală. Participarea la audiția finală este obligatorie pentru a fi selectat pentru programul de training.

 

PARTS_Auditions_2021_schedule and more

Top