BODY & ANIMATION — atelier live cinema-performance

KARLA KRACHT & ANDRÉS BELADIEZ (DE/ES)
13.10. – 19.10.2014 / 18:00 – 20:00 / WASP

Recomandat pentru: 11-13 ani
Durata: 1 săptămână
Traineri: Karla Kracht și Andrés Beladiez
Fotografie: Andrés Beladiez

Timp de o săptămână acest workshop va aborda tehnici și tehnologii digitale, analoge și corporale, introducându-i pe cei mici în universul scenografiei stop-cadru. Îndepărtându-ne de lumea calculatoarelor, diferite obiecte, live drawing și mișcarea în timp real vor fi folosite pentru a crea animații pe loc, în timp real. Vom vorbi despre ce înseamnă live video, despre procesele, conceptele și tehnicile necesare creării unui spectacol live și vom stimula creativitatea fiecărui participant. Ne vom distra lucrând cu seriozitate, iar în ultima zi vom prezenta rezultatele publicului larg.

Karla Kracht lucrează ca artist video, ilustrator și animator. Colaborează cu muzicieni, arhitecți, companii de dans, alți artiști video, programatori, și, uneori, cu agenții de design și de publicitate. Instalațiile și performance-urile ei video au fost expuse prin tot felul de locuri din Europa, America de Sud și Asia.
http://www.karlakracht.com

Absolvent de regie de teatru și dramaturgie, Andrés Beladiez incorporează tehnologia în povestea scenică a pieselor sale. Activitatea sa e completată de experiență în domeniul management-ului cultural, a consultanței artistice pentru festivaluri, companii și structuri de programare.
http://www.beladiez.com

Atelier în cadrul Performance Situation Room, activitate Life Long Burning, proiect finanțat de Programul Cultura al Uniunii Europene.

Top