Ashtanga Yoga for Art Practitioners, Irene Zaarour

yoga for art practitioners, growasp2015

Ashtanga Yoga este un stil mai dinamic de hatha yoga, care se folosește de un flux constant de mișcări și de un anumit tip de respirație pentru a trece dintr-o postură într-alta. Alături de “Bandha” (latura energetică), stilul Ashtanga canalizează atenția într-un singur punct, ajutându-ne să ne focalizam pe starea interioară, putând ajunge astfel la meditație.
Ședințele din acest modul se adresează atât începătorilor cât și celor “confortabili cu corpul în mișcare”, deoarece vom aborda în detaliu respirația, aliniamentul postural precum și partea energetică ajutată de orientarea atenției – toate aceste elemente puse împreună în mișcare.

Irene Zaarour practică yoga și meditația încă din 1995, iar din 2002 predă Hatha Yoga. Participând la o multitudine de workshop-uri peste tot în lume, Irene s-a îndrăgostit de Ashtanga Yoga în urmă cu zece ani. De atunci, se retrage aproape anual în India, unde învață cu profesorii ei Ashtanga, sanskrita și “chanting”, iar în România își dedică timpul pentru a prezenta Ashtanga ca o oglindă multi-fațetată în care fiecare student își poate găsi abordarea personală.

Informații utile:

Modul de 5 ședințe.
Taxa de participare: 200 RON
Taxa de participare pentru studenți: 150 RON
Plata se face în prima zi de curs.

Program atelier:

Vineri: 13 martie | 19:00 – 21:00
Joi: 19, 26 martie, 2, 9 aprilie | 19:00 – 21:00

Cursanții sunt rugați să aducă cu ei o saltea subțire sau o păturică.
Numărul participanților este limitat.

Înscrieri: contact@waspmagazine.com, cu mențiunea: ÎNSCRIERE YOGA.
Temen limită: 9 martie 2015.

*

*

Top