Body and Animation, Karla Kracht & Andrés Beladiez (DE/ES)

premieră / performance live-cinema cu copii de vârste 11+ / 45’
19.10.2014 / 19:00 / WASP

Traineri: Karla Kracht și Andrés Beladiez
Fotografie: Andrés Beladiez

O primă abordare a tehnicilor și tehnologiilor digitale, analoge și corporale, acest workshop este o introducere în universul scenografiei stop-cadru în timp real, dedicat micilor școlari. Animațiile live sunt realizate pe loc. Folosind obiecte, live drawing și mișcare corporală, ne vom îndepărta de munca pe calculator și vom stimula creativitatea fiecărui participant. Vom vorbi despre ce înseamnă live video, despre experiență și procese, despre concepte și tehnici necesare pentru a crea un spectacol live de la A la Z.

Karla Kracht lucrează ca artist video, ilustrator și animator. Colaborează cu muzicieni, arhitecți, companii de dans, alți artiști video, programatori, și, uneori, cu agenții de design și de publicitate. Instalațiile și performance-urile ei video au fost expuse prin tot felul de locuri din Europa, America de Sud și Asia.
http://www.karlakracht.com

Absolvent de regie de teatru și dramaturgie, Andrés Beladiez încorporează tehnologia în povestea scenică a pieselor sale. Activitatea sa e completată de experiență în domeniul management-ului cultural, a consultanței artistice pentru festivaluri, companii și structuri de programare.
http://www.beladiez.com

Spectacol în cadrul Performance Situation Room, activitate Life Long Burning, proiect finanțat de Programul Cultura al Uniunii Europene.

Top