Habemus Bebe, Robert Bălan & Elena Vlădăreanu (RO)

19.10.2014 / 20:00 / WASP
teatru / 18+

Creat de: Robert Bălan (regie), Elena Vlădăreanu (text)
Cu: Dana Voicu, Carmen Florescu, Lala Mișosniky
Guest star: Eva Bălan
Voci: Maria Balabaș, Elena Vlădăreanu, Mădălina Duțescu, Sanda Watt
Afișe, stencil: Andrei Gamarț
Producție: Matei Martin, a. urmanov, Oana Cătălina Ninu, Irina Costache, Dorina Kolkhuis Tanke, Cinty Ionescu, Ana Glavce, Odilia Roșianu, Ruxandra Ghițescu, Cristian Bălan, Andreea Manolescu, Daria Ghiu, Carmen Radu, Diana Popescu, Florentina Bratfanof, Dorin Vlădăreanu, Ana Maria Tăut, Andreea Dobrin, Gabriele Palma, Magda Cârneci, Anca Fronescu, Georgian Lugojan, Eugenia Dobrescu, Kinga Boroș, Colivia, Mihail Sandu, Ana Bălan, Farid Fairuz, Anca Rozor, Alina Purcaru, Ștefania Ferchedău, Raluca Ana Maria Pop, Ana Maria Stroe, Mihaela Dancs, Irina Botea, Mădălina Dan, Raluca David, Ruxandra Cesereanu, Cosmin Manolescu, Jean – Lorin Sterian, Raluca Voinea, Ada Solomon, Dan Birla, Mara Dragomir, Sergiu Nicolae Brega, Cezar Nicolescu
Susținut de: un proiect ART NO MORE cu sprijinul WASP – Working Art Space and Production. Proiect finanțat parțial prin plaforma de crowdfunding we-are-here.ro.

„Este cel mai personal și, în același timp, cel mai politic text pe care l-am scris vreodată. Asta și pentru că maternitatea, pe lângă toate lucrurile cunoscute sau mai puțin cunoscute, dar la care într-un fel sau altul mă așteptam, m-a pus și în situația de a mă confrunta cu limitele corpului meu și cu statutul meu artistic (sau social, ca să nu sune atât de pretențios). Adică, ce mai pun acum după „elena vlădăreanu”? Mamă? E suficient pentru mine? Aș vrea mai mult? Îmi permit să fac mai mult? E drept față de copil ca eu să-mi folosesc timpul și pentru altceva care să nu intre în schema alăptat-joacă-activități? Cum mă împac cu faptul că biroul și laptopul și cărțile au fost înlocuite rapid de blatul de bucătărie, aragaz și oale? Este despre confuzie și despre timp, despre corp și despre identitate, despre nutriție, hrană sănătoasă, angoasă” (Elena Vlădăreanu)

Elena Vlădăreanu s-a născut în 1981, în Medgidia. A absolvit Facultatea de Litere a Universității București (Română-Franceză) și Masteratul interdisciplinar Spectacol, Multimedia, Societate al Centrului de Excelență în Studiul Imaginii din București cu o cercetare despre performativitatea poeziei contemporane.  Împreună cu Robert Bălan a scris scenariul de teatru radiofonic pentru copii În direct din Feliningrad (premiera în 2011) și textul pentru copii Bâzdâc(premiera în martie 2014). În prezent lucrează ca jurnalist pentru Radio România Cultural. În 2008 a primit un grant european pentru realizarea unui documentar despre cultura bulgară contemporană.
http://www.elenavladareanu.ro

Vezi trailer:

Top