STAFF, Andreea David & Ingrid Berger Myhre (RO/NO)

7.03.2015 / 19:30 / WASP
12.10.2014 / 19:30 / WASP
performance / 50’

Performance-ul va fi urmat de o discuție cu artiștii.

Coregrafie și performance: Ingrid Berger Myhre & Andreea David
Technică: Edwin van Steenbergen, Thierry Cabrera
Foto: Grègoire Edouards
Finanțat de: Arts Council Norway
Co-producție: Dansateliers/ Rotterdam, WASP – Working Art Space and Production/ București, Blackbox Theater/ Oslo, 4Culture/ București
Cu susținerea: Centre Chorégraphique National de Montpellier, Life Long Burning, Programul Cultura
Cu mulțumiri: Kristin de Groot, Myrto Katsiki

STAFF este prima misiune a lui Ingrid Berger Myhre și Andreea David, împreună. STAFF este propriul său angajator și angajat. STAFF este despre patentarea și susținerea dreptului de proprietate a propriei activități, indiferent de gradul de competență pe care îl ai. STAFF își reciclează întrebările și se auto-educă. STAFF investighează concepte complexe prin metode simple. STAFF numește lucruri pe care nu poți pune degetul, și ceea ce le definește. STAFF este șomer până în momentul în care munca lor este apreciată. Când lucrul ăsta se va întâmpla, munca se justifică drept artă, iar ierarhia valorilor se dizolvă.

STAFF este un spectacol din viitor. Noi suntem resursele lui. Munca noastră nu este să-l creăm, ci să-l facem vizibil. Nu este despre creativitate, ci doar despre arheologie.

Vezi trailer:

Andreea David este arhitect, performer și fost bursant al programului de master ex.e.r.c.e la CNN Montpellier. În ediția de anul acesta a festivalului o mai puteți vedea în performance-ul score#21 — method of elimination, al coregrafului belgian Thomas Steyaert.

Ingrid Berger Myhre este un coregraf și performer din Oslo, ale cărei întâlniri și influențe artistice recente au împins-o spre a-și găsi o forță autonomă de a-și crea propriile spectacole independente.
http://ingridbergermyhre.com

Top