ATELIERE DE DESEN CREATIV – exerciții de improvizație în desen

LAURA LEONTE (RO)
18-19.10.2014 / 10:00 – 11:00 / WASP (recomandat copiilor de 7-9 ani, 60′)
18-19.10.2014 / 11:30 – 12:30 / WASP (recomandat copiilor de 10-11 ani, 60′)

Trainer: Laura Leonte
Durata: 2 zile
Ilustrație: Cristian Moldovan, Adi Vlad, Diana Papuc, Oana State, Sandra Bold

În orele de atelier creativ, Laura îi va provoca pe cei mici să își exploreze teritoriul imaginației și chiar să și-l extindă. Atelierele vor lucra la nivel individual, dar și relațional. Copiii vor fi încurajați să își exprime propria creativitate, dar și să interacționeze cu a celorlalți.

În prima zi, copiii își vor exersa talentul și creativitatea nemărginită ilustrând un obiect util pe care îl vor păstra. Înainte să se apuce de desenat, ei vor purta discuții despre realitate și imaginație. În atelierul interactiv de pe 19 octombrie, copiii vor inventa o poveste împreună și o vor ilustra separat. Părinții vor putea asista participativ la întregul proces.

Laura Leonte are 34 de ani, este copywriter, ilustrator autodidact și mamă. Scrie și desenează de la patru ani, lucrează în publicitate de 10 ani, e mama Ilincăi de cinci ani și de trei ani crește comunitatea online de mâzgălitori www.compulsivedrawer.com. În ultimul său proiect a colecționat desenele a peste 30 de artiști români într-o carte concept de colorat care pune imaginația la lucru, intitulată Carte bună pentru colorat.

Top