Keep It Real, Sergiu Matiș

SERGIU MATIS (RO/DE)
30.10.2013 | 21:00 | WASP black box

Cu: Maria Walser, Corey Scott-Gilbert, Sergiu Matiș
Dramaturgie: Mila Pavicevic
Produs de: HZT/UDK Berlin, MA SoDA & Uferstudios Berlin.

«Keep it real» este dansat de cyborgi, zombi, corpuri alienate și animate. Aceste corpuri strâmbe sunt aduse în sfera vizibilului, dezvăluind dinamica pervertită a mecanismului capitalist și punând la îndoială ceea ce este considerat ca acțiune politică.

“Când îmi port costumul la un protest, mă întreb dacă nu cumva va începe să mă sufoce… Oare pantofii Adidas îmi vor face necazuri?“

Sergiu Matiș s-a născut în Cluj-Napoca și a studiat dans la Liceul de Coregrafie din orasul natal (1991-2000). Și-a continuat studiile la Akademie des Tanzes din Mannheim. Cariera artistică a început-o la Tanztheater Nürnberg, iar în prezent trăiește și își desfășoară activitatea la Berlin, masterând la UdK în performance și coregrafie, și colaborând cu Colette Sadler-Stammer Productions, Oded Graf, Daniel Kok și Sasha Waltz & Guests Company. De câțiva ani activează și în calitate de coregraf. Printre spectacolele pe care le semnează se numară Human Nature, Landing, ThreeDoors.Search, 89.Grenzenlos, Ploaie de vară, Ending-dong, Duet, doom room.

Related posts

Top