Bani, succes și Tancuri Financiare // 25-26 septembrie, 7-8 octombrie @WASP Working Art Space and Production

234557266_102490608812932_5769552110725652045_n

Bani, succes și Tancuri Financiare

25-26 septembrie
7-8 octombrie

de la ora 19.00

*Pentru data de 25 septembrie, nu mai sunt locuri disponibile.

WASP Working Art Space and Production, str. Ion Minulescu 67-93, etaj 2, sector 3, București

Intrarea este gratuită.

“Hai noroc pripașii mei, ce mai ziceți cauzele mele pierdute cu venit fix plăpând, inimile mele estropiate de capitalismul sălbatic, eu uite bine baby, ce să fac, o ard frumos pe bines de la exponențial în sus, iar limita e galaxia Andromeda. Tocmai ce pregăteam un tun imobiliar și era să uit să vă invit la mare spectacol #corespunzător inspirat după #manualul meu publicat la Editura Dezarticulat. A răsărit soarele și pe strada voastră trepădușilor, veți avea ocazia să vă clătiți ochii și creierele distruse de neoliberalism cu un show #regulamentar, o distribuție nuclear-incendiară cu actorii de mare clasă Andrei Șerban și Anca Munteanu, o dramatizare de Ruxandra Simion, scenografie de calitate cel puțin superioară semnată de Raisa Parpală și Dan Michiu, iar coloana sonoră forță rafinată compusă de Raj-Alexandru Udrea.”

Rezervări la:

https://docs.google.com/…/1HtTgpFVcoWi3m8Faf4hg…/edit…

„Bani, succes și Tancuri Financiare” este un proiect de teatru și educație alternativă inspirat după Manualul Tancului al grupului Dezarticulat, care explorează miturile despre cum poți ajunge bogat, utilizând scheme de îmbogățire rapidă.

Dramatizare: Ruxandra Simion

Distribuție: Andrei Șerban și Anca Munteanu

Scenografie: Raisa Parpală și Dan Michiu

Muzică: Raj-Alexandru Udrea

„Bani, succes și Tancuri Financiare. Istoria practicilor economice recente prin teatru, satiră și meme” este un proiect co-finanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Deoarece rata de infectare cu virusul SARS-COV-2 a depășit praful de 3/1.000 de locuitori în București, permitem accesul doar persoanelor care:

- sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

- prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;

- se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Este obligatoriu să vă scanăm certificatul digital care arată că vă încadrați într-una dintre categoriile de mai sus. Certificatul digital poate fi procurat de aici: https://certificat-covid.gov.ro/login

Certificatul verde va fi însoțit de un act de identitate și împreună vor fi arătate colegilor care fac accesul în sală.

Pentru siguranța tuturor, spectacolele se vor desfășura cu respectarea reglementărilor în vigoare cu privire la acces, igienizarea spațiului și distanțare.

Pe toata durata prezenței în spațiul WASP este obligatorie purtarea măștii.

Top