WASP Studios

Spatiul independent WASP-Working Art Space and Production a fost deschis in septembrie 2012  in zona Timpuri Noi din Bucuresti.  O hala industriala dezafectata din fabrica Flaros, avand ca suprafata 500 m2 a fost complet renovata si transformata intr-un centru contemporan de productie, educatie si cercetare artistica, alcatuit din doua studio-uri (White box si Black box), un spatiu dedicat expozitiilor, un Media Lab si un Lounge Area. Cele doua studio-uri sunt dotate si amenajate pentru spectacole si performance-uri, instalatii, proiecte new-media si proiectii de film.
Dotarile tehnice ale spatiului includ aparatura de iluminare scenica, sistem audio si video, ecrane de proiectie de diferite dimensiuni, covor de dans, practicable Buetec si scaune. Salile au 90 m² (white box), respectiv 200 m² (black box), iar numarul de locuri variaza, in functie de eveniment si tipul de scena pentru care se opteaza. Media Lab-ul este dotat cu aparatura de inregistrare video si audio destinata productiei si cercetarii de film si multimedia, precum si cu publicatii si dvd-uri de specialitate destinate studiului individual.

WASP ofera conditii optime pentru desfasurarea unor conferinte publice, filmari, evenimente private, si ateliere de arta (dans, teatru si muzica), cursuri de yoga, etc., cu un numar de 40 de participanti/black box, 20 participanti/white box. Spatiul este dotat cu vestiare si dusuri.

In activitatea sa, WASP Studios coopereaza la nivel local, national si international, dezvolta parteneriate strategice prin care sustine productia si promovarea artelor contemporane, organizeaza si gazduieste rezidente, ateliere, dezbateri, productii si prezentari. Directiile de activitate includ dansul contemporan si performance-ul, colaborarile trans-disciplinare in domeniul artelor vizuale, film, teatru, muzica, multimedia, precum si deschiderea spre alte zone de cunoastere puse in relatie cu arta contemporana.

eXplore festival – Bucharest International Contemporary Performance Festival, Bienala de Fotografie Contemporana, International Experimental Engraving Biennial, Platforma X, Foreign bodies, Life Long Burning, sunt cateva dintre cele mai importante evenimente organizate si gazduite la WASP.
Spatiul WASP – Working Art Space and Production gazduieste birourile celor doua organizatii ce isi desfasoara activitatea aici, Asociatia 4Culture si WASP Studios.

Pentru cereri de inchiriere sau propuneri de colaborare, ne puteti scrie la adresa: contact@waspmagazine.com

Trailer WASP

  • Numar studiouri: 2

WASP Studios (Download PDF)

Dimensiuni:

Black Box: 200 m², inaltime 4,5m – 5,5m.

White Box: 90 m², inaltime 4,5m – 5,5m.

  • Spatii de expozitie: 2

Dimensiuni:

40 m² (8m X 5m), inaltime 3,3m

45 m² (2,5m X 18m), inaltime 4,5m

Spatiu deschis, nu există stâlpi în interiorul studio-urilor

Podea de lemn ; covor de dans Harlequin, alb si negru (la cerere)

Echipament tehnic: sistem de sunet, lumini si video, platforme mobile/practicabile scena Buetec, 150 scaune, 20 perne

WASP Equipment (Download PDF)

Facilitati: toalete si dusuri, vestiar

Disponibilitate inchiriere: pe ora/zi, sau pe termen lung.

Preturi: la cerere.

E-mail: contact@waspmagazine.com

Contact: www.waspmagazine.com

Black Box -  dimensions 200 m²

White Box - dimensions 90 m²

Exhibition area 1: 40 m²

Exhibition area 2: 45 m²

Top