Self-Curated Room

Self-Curated Room

Proiectarea unor spații inovatoare participative și de colaborare, care să sporească gradul de conștientizare și mobilizare în rândul publicului, este o provocare. Proiectul “Self-curated room” își propune să ofere oportunități de explorare a unor metode de expunere transdisciplinară, cu rolul de-a contribui la creșterea implicării și participării publicului tânăr la activități culturale.  

WASP Studios realizat în 2021 un proiect de artă digitală ce include o etapă de cercetare a arhivei de producții realizate de și la WASP Working Art Space and Production în ultimii 9 ani, de selecție și dezvoltare a unei prime versiuni digitale a proiectelor curatoriale realizate și susținute până în prezent. Baza de date cuprinde forme de limbaj artistic divers, de la coregrafie, performance, video, sound-art și obiecte/fragmente arhitecturale, film, instalație, text.   

O primă selecție este oferită publicului sub forma unei expoziții self-curated, pe site-ul www.waspmagazine.com, urmând să fie completată cu titluri noi, pe tot parcursul anului 2022, când se vor împlini 10 ani de activitate în spațiul WASP Working Art Space and Production din București, str. Ion Minulescu 67-93 (fabrica Flaros).   

Producție: WASP Studios

Co-producție: Asociația 4Culture  

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național  

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.  

Top