Atelier de dans contemporan cu Judith State // 5-9 iulie @WASP Working Art Space and Production

wasp print dans didielena (78)

Atelier de dans contemporan cu Judith State

5 – 9 iulie, 18:00-20:00
WASP Working Art Space and Production, str. Ion Minulescu 67-93, etaj 2, sector 3, Bucuresti
Înscrieri: contact@waspmagazine.com

Atelierul condus de Judith State se adresează celor interesați să exploreze dansul contemporan, indiferent de nivelul de pregătire. Având o structură progresivă, atelierul va include exerciții tehnice și de relaxare abordate ludic, prin practici de respirație și improvizație, încurajând exprimarea liberă și potențialul creativ al participanților, eliberarea de stereotipuri și descoperirea propriului limbaj de exprimare prin mișcare.

Judith State este dansatoare și coregrafă cu studii de balet clasic și contemporan, licențiată în engleză și spaniolă. Îi place să cerceteze și să se exprime prin medii diverse, de la mișcare, actorie și muzică, iar în ultimii ani, a jonglat cu aceste mijloace de expresie în spectacole de dans, teatru și în film. Cercetarea sa curentă (care implică și colaborarea cu muzicianul Radu Dumitriu) tratează procesele de amintire și de călătorie înapoi în straturile personale ale copilăriei și ale rădăcinilor ei jumătate maghiare. O abordare autobiografică care îmbină în general mișcarea, textul vorbit, cântatul și muzica electronică live.
Este interesată de coregrafia mișcărilor obișnuite, pietonale și de transformarea sunetelor corporale obișnuite în muzică.
În prezent, Judith este una dintre artistele Creative Crossroads ale rețelei Life Long Burning și Asociației 4Culture, primind sprijin pentru producție în perioada 2020-2022.
Din 2013 susține în mod regulat ateliere de dans contemporan la WASP Working Art Space and Production.

Cost total modul (5 zile): 400 lei.
Taxa se va achita în contul IBAN: RO53BTRLRONCRT0294076901, deschis la Banca Transilvania, beneficiar: WASP STUDIOS SRL.
Cu mențiunea: taxa atelier, cursant (nume + prenume).
Plata se va face prin transfer bancar, înaintea începerii primului curs. Înscrierile se fac la adresa de email contact@waspmagazine.com, prin trimiterea ordinului de plată.

Locurile sunt limitate!

Pentru siguranța tuturor, atelierele se vor desfășura cu respectarea reglementărilor în vigoare cu privire la acces, igienizarea spațiului și distanțare.
Pe toata durata prezenței în spațiul WASP este obligatorie purtarea măștii.

Credit foto: Diana Păun

Top