Co-Creating our environment

POSTER CO CREATING

Miercuri, 4 octombrie 2023, ora 19:00, Wasp Studios vă invită la deschiderea expoziției Co-Creating our environment, care va avea loc la Bastion 2 din Timișoara (Str. Hector, nr. 1)

Artiști:
Marilena Preda Sânc
Liliana Mercioiu Popa
Mălina Ionescu
13m10j
Natalia Silaghi
Andreea Medar
Maria Calotă
Mihai Toth
Curatoare:
Andreea Căpitănescu
Maria Oroșan Telea
Omul nu este măsura tuturor lucrurilor. Aceasta este premisa de la care pornesc cercetările artiștilor. Expoziția propune direcții și formule pentru un viitor sustenabil, pentru o conviețuire non-invazivă și non-agresivă în societate prin armonie cu mediul. Lucrările sunt un instrument de dezvoltare pentru incluziune si procese comunitare, o metaforă marcată de egocentrismul uman și incapacitatea sa de a interacționa, aspect care se răsfrânge și asupra altor regnuri.
Expoziția„Co- Creating our environment” poate să fie vizitată de luni până vineri între orele 16:00- 20:00.
*„Celebrating Trouble. Choreographic Convention” este co-host al acestei expoziții și este dedicat artelor performative și multidisciplinare, organizat de Asociația 4Culture. În perioada 4 – 8 octombrie, în Timișoara, se vor desfășura spectacole de dans și performance, expoziții și discuții de tip panel cu speakeri și performeri care activează pe scena culturală internațională. Pentru detalii despre alte evenimente accesați: https://fb.me/e/3UkbtwhFl
„Celebrating Trouble. Choreographic Convention” este curatoriat și organizat de Asociația 4 Culture, în colaborare cu DanceWEB.
Producător: Wasp Studios
Co-host: Celebrating Trouble. Choreographic Convention
*Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN)
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
*Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul European Echoes, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.
Parte a proiectului de cooperare europeană Life Long Burning (LLB) – Futures Lost and Found (2023-2026), finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale Agenției Executive Europene pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici EACEA nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea.
Top