Open Lab Super:Serios ‘far to close’ / ‘aproape departe’

afis aproape departe-lat

Deci, ieși din casă, te oprești la covrigi sau te întâlnești cu un prieten, vă intersectați cu o pisică neagră sau vă prinde ploaia, ajungeți pe o terasă cu umbrele sau … Situațiile din oraș presupun de multe ori decizii care se ramifică în direcții uneori neașteptate. super:serios vă invită în spațiul WASP Working Art Space and Production să explorăm împreună direcții și narațiuni adunate din oraș.

Aproape departe (Far to Close) este un boardgame la scară umană care explorează interacțiunea urbană și modurile în care ne apropiem și ne distanțăm în contextul orașului.

În zilele de 28, 29 și 30 august 2020 testăm prima variantă a jocului. Hai și tu să-l jucăm împreună!

Jocul se joacă în 4 așa că alege-ți cât mai repede ziua și ora la care vrei să vii. Adu-ți prietenii! Poți face asta ușor completând următorul formular https://rb.gy/3bkpsi

În timpul vizitei, toate măsurile de siguranță vor fi puse la dispoziție în conformitate cu liniile directoare de prevenire COVID 19. Masca este obligatorie!

WASP Working Art Space and Production

Open lab-ul face parte din rezidența super:studio în cadrul proiectului cultural Life Long Burning 2020.

Producător: Asociația 4Culture
Co-Producător: WASP Studios
Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Life Long Burning – Towards A Sustainable Eco-System for Contemporary Dance in Europe este un proiect multianual co-finantat de Uniunea Europeană – Programul Europa Creativă.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri media: Radio România Cultural, Modernism, Zeppelin, Revista ARTA, Designist, Feeder, IQads, România Pozitivă

Top