WASP OPENING 2015 | Concert #1

cover_wasp_concert1

WASP – Working Art Space and Production deschide seria de concerte în black box sâmbătă, 7 martie 2015, după 9 seara.

Primele trupe invitate sunt The Pixels și Poetrip.
Bogdan Serban, bine-cunoscut pentru emisiunea Guerrilla Logout de la RADIO GUERRILLA, alaturi de Alexandru Anghel, se vor ocupa de muzică până dimineață în zori.

PIXELS

Trupa Pixels a fost înființată la sfârșitul lui 2006 și de atunci au lansat două albume: Fire Exit 2008 – Lastrada Music si TKOVCTRL 2012- producție independentă realizată în colaborare cu Control Club.
În cei opt ani de activitate, PIXELS au trecut in CV concerte cu UNKLE, Sofa Surfers și Sophie Ellis-Bextor și nenumărate concerte de club.

Din 2012 PIXELS cântă în formula:
Andreas Aron (vocal, bass),
Catalin Rulea (vocal, chitara, synth),
Tudor Popescu (tobe),
Liviu Iancu (synth),
Irina Creanga (backing vocal).

https://www.facebook.com/ThePixels

www.thepixels.ro
www.youtube.com/pixelsofficial
www.soundcloud.com/thepixels
www.myspace.com/thepixelsofficial

POETRIP nu cântă, spune ce are de spus, simte ce are de simțit, bea ce este de băut, iubește ce e de iubit și pleacă acasă, unde o ia de la capăt.
S-a mai spus că n-ar fi cum s-ar povesti, că n-ar face ce-ar trebui, dar important e ce este, nu ce nu este. Important e că este și se bucură că este, iar cine are receptori să primească, se simte învăluit.
Poetrip se prostește, Poetrip se hlizește, Poetrip se tripează prost, dar zâmbește, Poetrip se întinde ca brânza în mămăliga fierbinte și e atât de elastic că nu se taie nici cu furculița, nici cu cuțitul. E prea moale să-l înjunghii, e prea alunecos să-l strângi de gât, e prea vesel ca să-l cerți, e prea ușor ca să-l scufunzi în noroi, e prea relaxat ca să câștige concursul. Se întinde și se preface la infinit, te ia de gât ca un prieten din clasa a patra după un meci de fotbal și-ți linge sudoarea de pe frunte.

Poetrip:
Oana Maria – voce, keyboard
Ștefan Botezatu – chitară/bass
Andrei Grigore – chitară/bass
Alin Zăbrăuțeanu – synth
Alex Bălă – rhythm

https://www.facebook.com/poetrippy

poetrip.tumblr.com

Muzici faine de la echipa LogOut: Bogdan Șerban & Alexandru Anghel

https://www.facebook.com/josbirourile

Biletele se pot achiziționa în seara evenimentului, începând cu ora 20:00, la prețul de 20 lei.
Posesorii de WASPer PASS și spectatorii care au achiziționat (și păstrat!) bilete la oricare dintre spectacolele STAFF, performance by Andreea David & Ingrid Berger Myhre (RO/NO), 0002 | birdville, Spectacol de dans contemporan, coregrafia Simona Deaconescu si Aleargă de Silvia Călin au intrare libera.

Top