Zoomwooz, Karla Kracht & Andrés Beladiez (DE/ES)

18.10.2014 / 19:00 / WASP
18.10.2014 / 20:30 / WASP
spectacol de cinema în timp real / 11+ / 45’

Idee și concept: Karla Kracht și Andrés Beladiez
Sunet: Make Gazine, Andrés Beladiez, Karla Kracht
Visuals: Karla Kracht
Dramaturgia: Andrés Beladiez
Fotografie: Gerardo Sanz

Zoomwooz este un performance live-cinema ce pune sub semnul întrebării funcționalitatea societății umane și a sistemelor sale înconjurătoare. Karla Kracht și Andrés Beladiez folosesc tehnica cinema-ului în timp real pentru a vorbi despre poziția individului în entitatea sistematică, mereu schimbătoare, pe care o numim societate.

Ne povestesc despre amintirile, visele, frustrările și slăbiciunile lor, ce permit existența acestui joc de putere. Un cuib de viespi plin de suflete deznădăjduite ce-și revendică câte-o bucățică de nimic, minți abătute, pierdute în timpul altora. Vise uitate, dorințe ce se pierd în memoria colectivă, îmbrățișări, bătăi pe umăr, țipete, un câine care latră, un sărut frivol care provoacă fluturi în stomac.

Karla Kracht lucrează ca artist video, ilustrator și animator. Colaborează cu muzicieni, arhitecți, companii de dans, alți artiști video, programatori, și, uneori, cu agenții de design și de publicitate. Instalațiile și performance-urile ei video au fost expuse prin tot felul de locuri din Europa, America de Sud și Asia.
http://www.karlakracht.com

Absolvent de regie de teatru și dramaturgie, Andrés Beladiez încorporează tehnologia în povestea scenică a pieselor sale. Activitatea sa e completată de experiență în domeniul management-ului cultural, a consultanței artistice pentru festivaluri, companii și structuri de programare.
http://www.beladiez.com

Vezi trailer:

Top