Expoziția VISIBLE X INVISIBLE, deschisă la WASP Working Art Space and Production

_DSC1338

Expoziția VISIBLE X INVISIBLE a fost lansată în București în data de 19 iunie și mai poate fi vizitată până miercuri, 3 iulie 2019, la Wasp Working Art Space and Production. Aceasta reunește proiectele rezultate în urma atelierelor de creație organizate în perioada mai – iunie 2019 între coordonatorii sesiunilor de lucru, artistul Iosif Király și scriitoarea Simona Popescu, și studenți și masteranzi ai UNArte și Universității București.

Studenții implicați în proiect sunt:

-        de la UNArte – Departamentul Fotografie și Imagine Dinamică:

Vlad Dinu

Dragoș Dogioiu

Alice Feraru

Dana Iordan

Diana Păun

Dragoș-Mădălin Popa

Corina Rafael

Iva Ruse

-        Facultatea de Litere a Universității București:

Alex Brâncoveanu

Bianca Chircu

Vasile Gribincea

Marieva Ionescu

Ștefania Păruș

Ana Soviany

Andreea Stahie

Expoziția a fost deschisă printr-un colocviu intitulat „Narațiuni nonlineare în literatură, muzică și artele vizuale”, la care au participat: scriitoarea Simona POPESCU, profesor al Facultății de Litere din cadrul Universității București, compozitorul Dan DEDIU, profesor al Universității Naționale de Muzică București și artistul Iosif Király, profesor al Universității Naționale de Arte București.

Dialogul a fost moderat de Andreea Căpitănescu, doctorandă UNArte București, manager cultural și curator al WASP Working Art Space and Production.

Visible X invisible își propune să contribuie la susținerea dialogului și a practicilor în arta contemporană, printr-o serie de activități ce au drept scop dezvoltarea unor proiecte noi în domeniul artelor vizuale. Acesta se adresează tinerilor artiști vizuali, activi în domeniul video-art, new-media, fotografie, performance, precum și tinerilor scriitori și poeți. Programul se va finaliza în septembrie 2019, prin lansarea unui catalog care va cuprinde documentarea proiectelor artistice dezvoltate.

***

VISIBLE X INVISIBLE

Producător: WASP Studios  // Co-producător: Asociația 4Culture

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Universitatea Națională de Arte București, Universitatea București – Facultatea de Litere

Parteneri media: Radio România Cultural, Modernism, Revista Arta, Zeppelin, Feeder

Related posts

Top