Open Call Rezidențe Life Long Burning

wasp

 

 

Asociația 4Culture și WASP Studios lansează un nou program de rezidențe Life Long Burning ce susține producția și prezentarea de noi proiecte multidisciplinare adresat artiștilor români.

• Deadline aplicații: 15 august 2019
• Locație WASP Working Art Space and Production
• Perioada de rezidență: 19.08 – 01.09.2019

• Aplicația va conține:
- CV (în limba română) și portofoliu artistic (daca există)
- o scurtă biografie și descrierea proiectului – maxim 2 pagini (ambele în română și engleză)
• alte atașamente relevante pentru aplicație maximum 5 pagini pdf (descriere detaliată a proiectului, fotografii, documentări, schițe etc.).
* Pot fi trimise și materiale video și sound în format dvd video, mp3 sau mp4. Materialele se vor trimite exclusiv via: wetransfer, myairbridge sau dropbox.

Toate documentele trebuie trimise până la data de 15 august 2019 la contact@waspmagazine.com, cu mențiunea Aplicație Rezidențe Life Long Burning 2019.

Cerințe și recomandări:
• apelul este adresat artiștilor interesați sa dezvolte proiecte multidisciplinare în domeniul artelor contemporane: dans contemporan, performance, sound art, video art, instalație multimedia.

• Rezidența va include o prezentare publică în septembrie-octombrie 2019 la WASP – Working Art Space and Production.

• Suntem interesați de proiecte artistice care pun în discuție teme actuale ale societății contemporane, care activează noi teritorii de experiment artistic, și aduc în atenția publică noi formate si abordări multidisciplinare.

• Organizatorii își rezervă dreptul să modifice perioada de rezidență, în funcție de disponibilitatea spațiului și a artiștilor selectați.

• Apelul se adresează proiectelor aflate într-un stadiu avansat de dezvoltare a conceptului, cu propuneri clare de materializare în spațiul WASP.

Asociația 4Culture va asigura spațiul de lucru – 4-6 ore/zi, în funcție de proiect, spatiul de prezentare publică, promovarea si comunicarea proiectelor, echipament tehnic – în limita disponibilității, precum și onorariul artiștilor selectați.

Producător: Asociația 4Culture
Co-Producător: WASP Studios

Life Long Burning – Towards A Sustainable Eco-System for Contemporary Dance in Europe susține dezvoltarea scenei de dans contemporan și a performance-ului în Europa, precum și dezvoltarea publicului. Programul multianual este coordonat și implementat de o rețea formată din 11 parteneri europeni, asociații, companii și case de producție: 4Culture (RO), danceWEB (AT), ICI-Center Chorégraphique National De Montpellier (FR), Brain Store Project (BG), NDA Slovenia (SI), Stuk (BE), Tala Dance Center (HR), Uferstudios (DE), Veem House for Performance (NL), Workshop Foundation (HU) și MDT Stockholm (SE).

Activitățile 4Culture în cadrul Life Long Burning 2019 sunt co-finanțate de Administrația Fondului Cultural Național AFCN.

Life Long Burning – Towards A Sustainable Eco-System for Contemporary Dance in Europe este un proiect multianual co-finantat de Uniunea Europeană – Programul Europa Creativă.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

*

*

Top