Performance, Architecture and Landscape Symposium – Ziua 3

64961718_3305170812841754_7347029987783868416_o

Expoziția EROII AU FOST SI EI OAMENI CA NOI. De la selfie la monument, semnată de Iosif Király, va fi deschisă publicului luni, 1 iulie, începând cu ora 19:30. Aceasta investighează, prin reconstrucții și asocieri fotografice, diferite ipostaze în care cetățeni ai epocii digitale se raportează la istorie și la personalitățile care au marcat-o. Artist, arhitect si educator ce trăiește în București, Iosif Király este și coordonatorul expoziției VISIBLE X INVISIBLE. Ea cuprinde proiecte realizate de studenți și masteranzi ai UNArte (Departamentul Fotografie și Imagine Dinamică) și Universității București (Facultatea de Litere) și poate fi vizitată în spațiul WASP până la finalul simpozionului.

I. Király a participat la numeroase expoziții și evenimente artistice naționale și internaționale, atât individual cât și în diverse formule colaborative, printre care si grupul subREAL. A beneficiat de burse și rezidențe artistice, a coordonat programe culturale și documentare. Lucrările sale se află in numeroase colecții de artă publice si private.

În 1995 a fost unul dintre fondatorii departamentului de Fotografie și imagine dinamică din cadrul Universității naționale de arte București, unde în prezent este profesor.

Related posts

Top