Stephane Clor | „Perspective, thread and speakers, space installation, variable dimension, 2016“

14045899_1500034596688727_3694085673378962807_n

Stephane Clor | „Perspective, thread and speakers, space installation, variable dimension, 2016“
Prezentare live: 2.09.2016 | 8 pm
Intrarea libera

Proiect selectat în cadrul “Visualizing the sound” 2016
O producție: WASP Studios. Co-producător: Asociația 4Culture
Curatori: Olivia Nițiș și Ciprian Ciuclea
Un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN)

WASP – Working Art Space and Production
Str. Ion Minulescu 67-93, sector 3, Bucuresti

Sunetul este modelat de spațiu în timp ce spațiul modelează sunetul. Cum sună acest fenomen? Este el vizibil? Nu există nicio iluzie: perspectiva ta poate fi diferită.
Sunetul crează margini așa cum o fac și liniile. Un exterior, un interior. Pereții reflectă detaliile.
Modulațiile necesită poziționări. Poziționările au nevoie de timp.
Acum îl poți auzi?

Stéphane Clor este un muzician și artist francez, stabilit în Viena. Cântă la dublu bas, violoncel și compune muzică electroacustică cu precădere în contexte de improvizație și muzică contemporană. Explorează relația dintre sunet, gest, spațiu și timp în sensul percepției și identității. Programează și construiește sisteme kinetice pentru performance-uri muzicale și vizuale și pentru instalații. Lucrează și în direcția intervențiilor pedagogice din segmentul muzicii computerizate. 
stephaneclor.net

Prezentarea din 2 septembrie a proiectului ”Perspective, thread and speakers, space installation, variable dimension, 2016„ va fi urmată în data de 30 septembrie, la WASP, de o instalație interactivă realizată de Stephane Clor special pentru eventul ”FOCUS: Austria!”, organizat în deschiderea ediției a 11-a eXplore festival, cu sprijinul Forumului Austriac la București.

VISUALIZING THE SOUND este un proiect cultural realizat de WASP STUDIOS în co-producție cu Asociația 4Culture. Parteneri: Experimental Project, Universitatea Națională de Muzică din București, Centrul de Fotografie Contemporană din Iași.
Un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.”

Top