Super:Serios ‘aproape departe’ / Life Long Burning 2020

39c460b9-e257-4647-8d8a-c3527244c293

17.09.2020 // 18:00 – 21:30
WASP Working Art Space and Production

Intrarea este liberă, pe baza de înscriere prin completarea următorului formular: https://bit.ly/2GHVxAZ

Deci, ieși din casă, te oprești la covrigi sau te întâlnești cu un prieten, vă intersectați cu o pisică neagră sau vă prinde ploaia, ajungeți pe o terasă cu umbrele sau… Situațiile din oraș presupun de multe ori decizii care se ramifică în direcții uneori neașteptate.

Super:Serios vă invită în spațiul WASP Working Art Space and Production să explorăm împreună direcții și narațiuni adunate din oraș. Hai și tu să-l jucăm împreună!

Aproape departe (Far to Close) este un boardgame la scară umană care explorează interacțiunea urbană și modurile în care ne apropiem și ne distanțăm în contextul orașului.

Jocul se joacă în 4, așa că alege-ți cât mai repede intervalul în care vrei să vii. Adu-ți prietenii! Poți face asta ușor completând următorul formular https://bit.ly/2GHVxAZ

super:serios este un studio de design ce dezvoltă proiecte interdisciplinare pornind și urmărind experiențe de joacă în strânsă relație cu contextul urban. Pornit ca un dialog între un designer de jucării și un un arhitect urbanist, super:serios îmbină în proiectele lor tangibilul cu digitalul pentru a cerceta unde pot duce circumtanțele de joc în explorarea contextelor reale.

Membrii echipei sunt Maria Mandea, Teodora Ungureanu și Sebastian Comănescu. Conceptul jocului a pornit de la discuții super serioase alături de Diana Michiu și Raisa Parpală.

În timpul vizitei se vor respecta normele sanitare și regulile de distanțare socială. Masca este obligatorie pe toată durata evenimentului. Tuturor participanților li se va lua temperatura la intrare, și nu va fi permis accesul persoanelor cu simptome de răceală respiratorie. În cadrul spațiului va fi permis un număr maxim de 25 persoane, cu respectarea distanțării sociale.

Aproape departe (Far to Close) a fost dezvoltat în cadrul proiectului LIFE LONG BURNING 2020, la WASP Working Art Space and Production.

Pliant Aproape departe / Far to Close

Galerie foto

***

LLB

Producător: Asociația 4Culture
Co-Producător: WASP Studios

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Life Long Burning – Towards A Sustainable Eco-System for Contemporary Dance in Europe este un proiect multianual co-finantat de Uniunea Europeană – Programul Europa Creativă.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri media: Radio România Cultural, Modernism, Zeppelin, Revista ARTA, Designist, feeder.ro, IQads, România Pozitivă

Related posts

Top