We are the Monsters, Colette Sadler

COLETTE SADLER (DE)
10:00 – 11:15 / 28.09 / WASP

Spectacol urmat de Workshop

Coregrafie & concept: Colette Sadler

Performance: Maxwell McCarthy , Yohei Yamada, Flora Wellesley Wesley

Muzica: Noid / Fritz Welch

NPN_schwarz

Prezentarea We are the monsters la București este susținută de NATIONALES PERFORMANCE NETZ (NPN)  International Guest Performance Fund for Dance, finanțat de  Federal Government Commissioner for Culture and the Media pe baza deciziei Parlamentului German

We are the monsters reprezintă un microcosmos al unei societăți în care diferite creaturi conviețuiesc într-un spațiu comun. Acest spațiu este un peisaj contruit din cutii de carton ce contrastează cu fețele și obiectele, sugerând o senzație de ‘homemade’ și viață de zi cu zi.

Interesul pentru formele monstruoase și transformare provine din încercarea de a depăși limitele umane pentru a crea noi imagini corporale, o nouă logica fizică și noi modalități de mișcare. Figurile monstruoase iau naștere atunci când corpul uman este întors cu susul în jos, pus cu fața în spate, este deformat, extins și descompus de membre în plus sau anumite costumații. Aceste noi reprezentații deschid perspectivele unui câmp imaginar și unui transfer de percepție pentru spectator.

Taxa de participare (spectacol și atelier): 10RON

tanzhaus-Düsseldorf

Take-off Logo_klein

Related posts

Top