Workshop de dans contemporan

70% FLUID – workshop de dans contemporan

 Valentina de Piante Niculae

 24 aprilie – 7 iunie 2013 | WASP – Working Art Space and Production

https://vimeo.com/63560416

“Pornind de la ceea ce stim sa facem, de la actiune, vom explora diferite posibilitati de a performa intre vizibilitate si invizibilitate. Vom constientiza diferite corpuri si ambiguitatea lor, de la cel perceptiv care ne arata cum fiecare perceptie este o relatie intre mine si ceilalti, la corp-copil si la corp-animal, corpurile originare cele mai deschise experimentelor, de la cel paradoxal bombardat de intentii contradictorii, la cel dorinta, strans legat de placerea de a face.” (Valentina de Piante Niculae)

 

Valentina de Piante Niculae este coregraf si dansator, doctorand in artele spectacolului, profesor asistent la sectia de Coregrafie din cadrul UNATC I.L. Caragiale din Bucuresti.

Sustine laboratoare in universitati si institutii de cercetare: Facultatea de Teatru si Arte din Iasi, CNDB, Babes Bolyai si Teatrul National Lucian Blaga din Cluj.

In 2009 a participat in cadrul seminarului TTT- Teaching The Teachers – Bucuresti, alaturi de Jan Ritsema, Bojana Cvejic, Jan Kopp si Jennifer Lacey. Din toamna 2013 va incepe cursurile de formare a metodei Feldenkrais, la Institutul Feldenkrais-Milano 8 pentru a deveni practicianul metodei.

 –

Workshop-ul se adreseaza coregrafilor si dansatorilor profesionisti si non-profesionisti, interesati sa exploreze miscarea prin improvizatie, metode de compozitie si creatie coregrafica.

La finalul workshop-ului, pe data de 7 iunie, va avea loc o prezentare publica in cadrul evenimentului ce va incheia proiectul Jardin d’Europe.

11 sedinte, miercuri si vineri, orele 19:00 – 21:00

Inscrieri: CV si scurta motivatie pe adresa coordination@4culture.ro

Data limita pentru inscriere: 23 aprilie

Taxa este de 300 RON (200 RON pentru studenti) si se achita inainte cu o zi de inceperea workshop-ului.

 Detalii si informatii: coordination@4culture.ro

www.4culture.ro

waspstudios.wordpress.com

Tags

Related posts

Comments are closed.

Top