Performance instalație video // Ergonomica

Ergonomica_Iasi

Ergonomica - dans și arhitectură în spațiul urban // Performance instalație video

4Culture și WASP Studios prezintă pe 14 noiembrie, la WASP Working Art Space and Production, în Black Box, Ergonomica.

Ergonomica – dans și arhitectură în spațiul urban, propune o abordare interdisciplinară, bazată pe creativitate, care să aducă împreună dansul și arhitectura într-­un proces de reconstrucție, reproducere și regenerare urbană, prin corp și mișcare.

Program
20:00 – 21:30

■ Performance instalație video ■ intervenții realizate în București și Iași ■ concept: Andreea Capitanescu, Arh. Ivanescu Emil, photo/video: Claudiu Cobilanschi, sound art: Maria Balabas, performers: Eliza Trefas, Vlad Benescu, Gabriela Iacob, Elena Copuzeanu, Malina Moncea, Mihai Florea, Larissa Danilov, Adina Diana Panainte, Andreea Capitanescu.

■ Performance: Elisabeta Trefas, Vlad Benescu, Elena Copuzeanu

Intrarea liberă.

Performance-ul va fi precedat la WASP Working Art Space and Production, in White Box, de la 19:00-19:45 de un ARTIST TALK cu echipa AVANTPOST (Timisoara) – Arta contemporană în dialog cu spațiul industrial. Prezentarea expoziției multimedia UNIVERSALLOWED a platformei timișorene Avantpost în cadrul Visualising the Sound 2017.

……………
Ergonomica – dans si arhitectura in spatiul urban este un proiect cultural organizat de Asociatia 4Culture, in co-productie cu WASP Studios.

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național – AFCN.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Acest proiect cultural este finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de catre Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul Cultural al Municipiului București ARCUB.

Partener: Centrul de Fotografie Contemporana (Iasi)
Parteneri media: Radio România CulturalRevista ZeppelinModernism Punct Ro Postmodernism Museum.

Related posts

Top