We are the Monsters – Contemporary dance for children, Colette Sadler

COLETTE SADLER (UK/DE)
10:00 – 12:00 / 28.09 / WASP

We are the monsters este un performance cu și pentru copii. Creat în decembrie 2011, spectacolul a beneficiat de numeroase rezidențe și prezentări; Performance-ul durează 25 de minute și este urmat de un atelier participativ de aproximativ o oră, adresat copiilor cu vârste între 4 și 8 ani.

Obiectivul atelierului este de a folosi mișcarea, desenul, muzica live, imaginea și o recuzită diversă pentru a descoperi elementele ce determină monstruozitatea corpurilor, creând o legătură cu ceea ce participanții au văzut deja în spectacol.

Taxa workshop + performance: 10 ron/ copil
Numar de locuri: 20
Inscrieri: workshops@exploredancefestival.ro

Colette s-a născut la Glasgow în 1974. A urmat studii de balet la Scottish Ballet, apoi studii de licență în artă la Laban Centre din Londra. În 2002 a început să își dezvolte propria coregrafie realizând un număr de spectacole solo împreună cu CCA, TRAMWAY Glasgow și NRLA/New Territories festival. Din 2006 locuiește în Berlin și își promovează activitatea prin turnee în Europa. Pe lângă activitatea coregrafică, Colette lucrează ca freelancer, conducând workshopuri în cadrul unor instituții precum Royal Conservatoire Glasgow sau HZT Berlin (curs de licență).

Related posts

Top